Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

Privacy Policy

Τελευταία ενημέρωση: 1 Μαρτίου 2023

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και τον τρόπο με τον οποίο σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ερμηνεία και ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαία έχουν έννοιες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί θα έχουν την ίδια έννοια ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται σε ενικό ή πληθυντικό.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου:

  • Λογαριασμός σημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή σε τμήματα της Υπηρεσίας μας.
  • Εταιρεία (αναφέρεται είτε ως «η Εταιρεία», «Εμείς», «Εμείς» ή «Δικοί μας» στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στη Rork Media Limited, 71-75, Shelton Street, Covent Garden, Λονδίνο, Αγγλία, WC2H 9JQ. Για τους σκοπούς του GDPR, η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων.
  • ΜΠΙΣΚΟΤΑ  είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο, που περιέχει τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταξύ των πολλών χρήσεών του.
  • Χώρα αναφέρεται στο: Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ελεγκτής Δεδομένων, για τους σκοπούς του GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), αναφέρεται στην Εταιρεία ως το νομικό πρόσωπο που μόνο του ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
  • Συσκευή σημαίνει οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.
  • Μην Track (DNT) είναι μια έννοια που προωθήθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC), προκειμένου η βιομηχανία του Διαδικτύου να αναπτύξει και να εφαρμόσει έναν μηχανισμό που επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να ελέγχουν την παρακολούθηση των διαδικτυακών δραστηριοτήτων τους σε ιστότοπους Ε
  • Σελίδα ανεμιστήρα Facebook είναι ένα δημόσιο προφίλ με το όνομα Diver Magazine που δημιουργήθηκε ειδικά από την Εταιρεία στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, προσβάσιμο από DIVER – Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός πόρος για αυτοδύτες
  • Προσωπικά Δεδομένα είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο. Για τους σκοπούς του GDPR, Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει κάθε πληροφορία που σχετίζεται με εσάς, όπως όνομα, αριθμό αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, διαδικτυακό αναγνωριστικό ή έναν ή περισσότερους παράγοντες που σχετίζονται με σωματικούς, φυσιολογικούς, γενετικούς, ψυχικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς ή κοινωνικούς Ταυτότητα.
  • Υπηρεσία αναφέρεται στον Ιστότοπο.
  • Πάροχος υπηρεσιών σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας. Αναφέρεται σε εταιρείες τρίτων ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας, την παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της Εταιρείας, την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή την παροχή βοήθειας στην Εταιρεία στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία. Για τους σκοπούς του GDPR, οι πάροχοι υπηρεσιών θεωρούνται επεξεργαστές δεδομένων.
  • Υπηρεσία κοινωνικών μέσων τρίτων αναφέρεται σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικού δικτύου μέσω του οποίου ένας Χρήστης μπορεί να συνδεθεί ή να δημιουργήσει λογαριασμό για να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία.
  • Χρήση Δεδομένων αναφέρεται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).
  • Ιστοσελίδα : www.example.gr αναφέρεται στο περιοδικό Diver, προσβάσιμο από Divernet
  • Εσείς σημαίνει το φυσικό πρόσωπο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση. Σύμφωνα με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), μπορείτε να αναφερθείτε ως Υποκείμενο Δεδομένων ή ως Χρήστης καθώς είστε το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την αναγνώρισή σας. Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *
  • Ονομα και επίθετο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, κράτος, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού για την πληρωμή προϊόντων και / ή υπηρεσιών εντός της Υπηρεσίας
  • Χρήση Δεδομένων

Όταν πληρώνετε για ένα προϊόν ή / και μια υπηρεσία μέσω τραπεζικής μεταφοράς, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες για τη διευκόλυνση αυτής της συναλλαγής και για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό:

  • Ημερομηνία γεννήσεως
  • Διαβατήριο ή Εθνική ταυτότητα
  • Κατάσταση τραπεζικής κάρτας
  • Άλλες πληροφορίες που σας συνδέουν με μια διεύθυνση

Χρήση Δεδομένων

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

Τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, η μοναδική συσκευή αναγνωριστικά και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του μοναδικού αναγνωριστικού της κινητής σας συσκευής, της διεύθυνσης IP της κινητής σας συσκευής, του κινητού σας λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας όποτε επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω κινητής συσκευής.

Πληροφορίες από υπηρεσίες κοινωνικών μέσων τρίτων

Η Εταιρεία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία μέσω των ακόλουθων Υπηρεσιών κοινωνικών μέσων τρίτων:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε μέσω ή με άλλο τρόπο να μας παραχωρήσετε πρόσβαση σε μια Υπηρεσία Κοινωνικών Μέσων Τρίτου Μέρους, ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικά δεδομένα που έχουν ήδη συσχετιστεί με τον λογαριασμό της Υπηρεσίας Κοινωνικών Μέσων Τρίτου Μέρους, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση email σας, οι δραστηριότητές σας ή τη λίστα επαφών σας που σχετίζεται με αυτόν τον λογαριασμό.

Μπορεί επίσης να έχετε την επιλογή να μοιράζεστε πρόσθετες πληροφορίες με την Εταιρεία μέσω του λογαριασμού σας της Υπηρεσίας Κοινωνικών Μέσων Τρίτου Μέρους. Εάν επιλέξετε να παρέχετε τέτοιες πληροφορίες και Προσωπικά Δεδομένα, κατά την εγγραφή ή με άλλο τρόπο, δίνετε στην Εταιρεία την άδεια να τα χρησιμοποιεί, να τα κοινοποιεί και να τα αποθηκεύει με τρόπο που συνάδει με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Παρακολούθηση τεχνολογιών και cookie

Χρησιμοποιούμε Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην υπηρεσία μας και την αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και για τη βελτίωση και ανάλυση της υπηρεσίας μας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Cookies ή Cookies Browser. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στη συσκευή σας. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας. Εάν δεν έχετε προσαρμόσει τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να απορρίπτει τα Cookies, η Υπηρεσία μας ενδέχεται να χρησιμοποιεί Cookies.
  • Cookies Flash. Ορισμένες δυνατότητες της Υπηρεσίας μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν τοπικά αποθηκευμένα αντικείμενα (ή Flash Cookies) για τη συλλογή και την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας ή τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία μας. Η διαχείριση των Flash Cookies δεν γίνεται από τις ίδιες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης με αυτές που χρησιμοποιούνται για τα Cookies Browser. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε τα Flash Cookies, διαβάστε "Πού μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις για απενεργοποίηση ή διαγραφή τοπικών κοινόχρηστων αντικειμένων;" διαθέσιμο στο Adobe Flash Player
  • Για να εγκαταστήσετε Web Beacons. Ορισμένες ενότητες της Υπηρεσίας μας και τα email μας ενδέχεται να περιέχουν μικρά ηλεκτρονικά αρχεία γνωστά ως web beacons (αναφέρονται επίσης ως καθαρά gif, ετικέτες εικονοστοιχείων και gif μονής πίξελ) που επιτρέπουν στην Εταιρεία, για παράδειγμα, να μετράει χρήστες που έχουν επισκεφτεί αυτές τις σελίδες ή άνοιξε ένα email και για άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου (για παράδειγμα, καταγραφή της δημοτικότητας μιας συγκεκριμένης ενότητας και επαλήθευση της ακεραιότητας του συστήματος και του διακομιστή).

Τα cookie μπορούν να είναι Cookies "Persistent" ή "Session". Τα μόνιμα cookie παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας όταν είστε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies εδώ: Cookies από το TermsFeed Generator.

Χρησιμοποιούμε τόσο τα Συνεδριακά όσο και τα Μόνιμα Cookies για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

  • Απαραίτητα / απαραίτητα μπισκότα Τύπος: Cookies συνεδρίας που διαχειρίζεται: Us Σκοπός: Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε υπηρεσίες διαθέσιμες μέσω της Ιστοσελίδας και να σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητές του. Βοηθούν στον έλεγχο ταυτότητας χρηστών και στην αποτροπή της παράνομης χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, δεν είναι δυνατή η παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε και χρησιμοποιούμε αυτά τα Cookies μόνο για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.
  • Πολιτική Cookies / Cookies Acceptance Cookies Τύπος: Μόνιμα Cookies που διαχειρίζονται: Us Σκοπός: Αυτά τα Cookies προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχτεί τη χρήση των cookies στον Ιστότοπο.
  • Λειτουργικά cookies Τύπος: Μόνιμα Cookies που διαχειρίζεται: Us Σκοπός: Αυτά τα Cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως να θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή την προτίμηση γλώσσας. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχει μια πιο προσωπική εμπειρία και να αποφύγετε να πρέπει να εισάγετε ξανά τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.
  • Cookies παρακολούθησης και απόδοσης Τύπος: Μόνιμα Cookies Διαχειρίζονται από: Τρίτα μέρη Σκοπός: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies ενδέχεται να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως συνδέονται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, δυνατότητες ή νέες λειτουργίες του ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτά.
  • Cookies στόχευσης και διαφήμισης Τύπος: Μόνιμα Cookies Διαχειρίζονται από: Τρίτα μέρη Σκοπός: Αυτά τα cookies παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας για να μας επιτρέψουν να εμφανίζουμε διαφημίσεις που είναι πιο πιθανό να σας ενδιαφέρουν. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό περιήγησής σας για να σας ομαδοποιήσουν με άλλους χρήστες που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Με βάση αυτές τις πληροφορίες και με την άδειά μας, οι διαφημιστές τρίτων μπορούν να τοποθετήσουν Cookies για να τους επιτρέψουν να εμφανίζουν διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι θα είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας όσο βρίσκεστε σε ιστότοπους τρίτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής απορρήτου μας.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας μας.
  • Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας: για να διαχειριστείτε την εγγραφή σας ως χρήστης της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες της Υπηρεσίας που έχετε στη διάθεσή σας ως εγγεγραμμένος χρήστης.
  • Για την εκτέλεση συμβολαίου: την ανάπτυξη, συμμόρφωση και ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιαδήποτε άλλη σύμβαση με εμάς μέσω της Υπηρεσίας.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως οι ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητές συσκευές σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις συμβατικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή λογικό για την εφαρμογή τους.
  • Για να σας παρέχουμε με ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες για άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε παρόμοια με αυτά για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες.
  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας σε εμάς.
  • Για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης σε εσάς: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για την ανάπτυξη και προβολή περιεχομένου και διαφήμισης (και συνεργασίας με τρίτους προμηθευτές που το κάνουν) προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα και/ή την τοποθεσία σας και για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.
  • Για μεταφορές επιχειρήσεων: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να αξιολογήσουμε ή να πραγματοποιήσουμε συγχώνευση, εκποίηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση ή άλλη πώληση ή μεταβίβαση ορισμένων ή όλων των περιουσιακών στοιχείων μας, είτε ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα είτε ως μέρος της πτώχευσης, εκκαθάρισης ή παρόμοιας διαδικασίας, στα οποία τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε από εμάς για τους χρήστες της Υπηρεσίας μας συγκαταλέγονται μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων που μεταφέρονται.
  • Για άλλους σκοπούς: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμός τάσεων χρήσης, προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και αξιολόγηση και βελτίωση της Υπηρεσίας, των προϊόντων, των υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και της εμπειρίας σας.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους Παρόχους Υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας, για την προβολή διαφημίσεων σε εσάς για βοήθεια και υποστήριξη της Υπηρεσίας μας, για διαφήμιση σε ιστότοπους τρίτων σε εσάς αφού επισκεφτήκατε την Υπηρεσία μας, για επεξεργασία πληρωμών, να επικοινωνήσω μαζί σας.
  • Για μεταφορές επιχειρήσεων: Μπορούμε να μοιραστούμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή απόκτηση όλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
  • Με συνεργάτες: Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας στους συνεργάτες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτούς τους συνεργάτες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο μαζί μας.
  • Με συνεργάτες: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές.
  • Με άλλους χρήστες: Όταν κοινοποιείτε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο στους κοινόχρηστους χώρους με άλλους χρήστες, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να προβληθούν από όλους τους χρήστες και μπορεί να διανεμηθούν δημόσια έξω. Εάν αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες ή εγγραφείτε μέσω μιας υπηρεσίας κοινωνικών μέσων τρίτων, οι επαφές σας στην υπηρεσία κοινωνικών μέσων τρίτων μερών ενδέχεται να βλέπουν το όνομα, το προφίλ, τις φωτογραφίες και την περιγραφή της δραστηριότητάς σας. Ομοίως, άλλοι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν περιγραφές της δραστηριότητάς σας, να επικοινωνούν μαζί σας και να βλέπουν το προφίλ σας.
  • Με τη συγκατάθεσή σας: Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την ασφάλεια ή για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μεταφερθούν σε - και να συντηρηθούν σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, της επαρχίας, της χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους από τη δικαιοδοσία σας.

Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για αυτήν τη μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και δεν θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των Τα δεδομένα σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων

Εμπορικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, απόκτηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα παράσχουμε ειδοποίηση πριν από τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα υπαχθεί σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Η επιβολή του νόμου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρεία ενδέχεται να κληθεί να γνωστοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Συμμόρφωση με νομική υποχρέωση
  • Προστατεύστε και υπερασπιστείτε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της Εταιρείας
  • Αποτροπή ή διερεύνηση πιθανών παραβάσεων σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστατέψτε την προσωπική ασφάλεια των χρηστών της υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστατέψτε από τη νομική ευθύνη

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά του.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές συλλέγουν, αποθηκεύουν, χρησιμοποιούν, επεξεργάζονται και μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με τις Πολιτικές Απορρήτου τους.

Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Google Analytics Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics για πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Ιστοσελίδα Απορρήτου και Όροι Google.
  • τεράτων Η Πολιτική Απορρήτου τους μπορεί να προβληθεί στο τον ιστότοπό τους.

Διαφήμιση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τους Παροχείς Υπηρεσιών για να σας δείξουμε διαφημίσεις για να βοηθήσουμε στην υποστήριξη και τη συντήρηση της Υπηρεσίας μας.

  • Cookie Google AdSense και DoubleClick Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στην Υπηρεσία μας. Η χρήση του cookie DoubleClick από την Google επιτρέπει σε αυτήν και στους συνεργάτες της να προβάλλουν διαφημίσεις στους χρήστες μας με βάση την επίσκεψή τους στην Υπηρεσία μας ή σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση του DoubleClick Cookie για διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος μεταβαίνοντας στο Ιστοσελίδα ρυθμίσεων Google Ads.
  • adbutler Το AdButler είναι μια διαφημιστική υπηρεσία που παρέχεται από την Sparklit Networks Inc. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AdButler, επισκεφθείτε το Privacy Policy.

Mediavine μέσω προγραμματισμού (έκδοση 1.1)

Ο ιστότοπος συνεργάζεται με τη Mediavine για τη διαχείριση διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος τρίτων που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Η Mediavine εξυπηρετεί περιεχόμενο και διαφημίσεις όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies πρώτου και τρίτων. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποστέλλεται στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας (αναφέρεται στην παρούσα πολιτική ως "συσκευή") από τον διακομιστή ιστού, έτσι ώστε ένας ιστότοπος να μπορεί να θυμάται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα περιήγησής σας στον Ιστότοπο.

Τα cookie πρώτου μέρους δημιουργούνται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Ένα cookie τρίτου μέρους χρησιμοποιείται συχνά σε συμπεριφορικές διαφημίσεις και αναλυτικά στοιχεία και δημιουργείται από έναν τομέα διαφορετικό από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Cookies τρίτων, ετικέτες, εικονοστοιχεία, φάροι και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες (συλλογικά, "Ετικέτες") μπορούν να τοποθετηθούν στον Ιστότοπο για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης με διαφημιστικό περιεχόμενο και για τη στόχευση και τη βελτιστοποίηση της διαφήμισης. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου έχει λειτουργικότητα, ώστε να μπορείτε να αποκλείσετε cookie πρώτου και τρίτου μέρους και να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Η "βοήθεια" της γραμμής μενού στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης θα σας πει πώς να σταματήσετε να δέχεστε νέα cookie, πώς να λαμβάνετε ειδοποίηση για νέα cookie, πώς να απενεργοποιήσετε τα υπάρχοντα cookie και πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie και τον τρόπο απενεργοποίησής τους, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες στη διεύθυνση Όλα για τα cookies.

Χωρίς cookies ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι η απόρριψη των cookies δεν σημαίνει ότι δεν θα βλέπετε πλέον διαφημίσεις όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας. Σε περίπτωση που εξαιρεθείτε, θα συνεχίσετε να βλέπετε μη εξατομικευμένες διαφημίσεις στον Ιστότοπο.

Ο ιστότοπος συλλέγει τα ακόλουθα δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα cookie κατά την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων:

  • Διεύθυνση IP
  • Τύπος λειτουργικού συστήματος
  • Έκδοση λειτουργικού συστήματος
  • Τύπος συσκευής
  • Γλώσσα της ιστοσελίδας
  • Τύπος προγράμματος περιήγησης Ιστού
  • Email (σε κατακερματισμένη μορφή)

Οι Συνεργάτες Mediavine (οι εταιρείες που αναφέρονται παρακάτω με τις οποίες η Mediavine μοιράζεται δεδομένα) μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να συνδέσουν άλλες πληροφορίες τελικού χρήστη που έχει συλλέξει ανεξάρτητα ο συνεργάτης για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων. Οι Συνεργάτες Mediavine μπορούν επίσης να συλλέγουν ξεχωριστά δεδομένα σχετικά με τους τελικούς χρήστες από άλλες πηγές, όπως διαφημιστικά αναγνωριστικά ή εικονοστοιχεία, και να συνδέσουν αυτά τα δεδομένα με δεδομένα που συλλέγονται από εκδότες Mediavine, προκειμένου να παρέχουν διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος σε όλη την διαδικτυακή εμπειρία σας, συμπεριλαμβανομένων συσκευών, προγραμμάτων περιήγησης και εφαρμογών . Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα χρήσης, πληροφορίες cookie, πληροφορίες συσκευής, πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών και διαφημίσεων και ιστοτόπων, δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, δεδομένα κίνησης και πληροφορίες σχετικά με την πηγή παραπομπής ενός επισκέπτη σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Οι Συνεργάτες Mediavine μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μοναδικά αναγνωριστικά για τη δημιουργία τμημάτων κοινού, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρακτική και για να μάθετε τις επιλογές σας για συμμετοχή ή εξαίρεση από αυτήν τη συλλογή δεδομένων, επισκεφθείτε Σελίδα εξαίρεσης National Advertising Initiative. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε Δικτυακός τόπος Digital Advertising Alliance και Ιστότοπος Network Advertising Initiative για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή AppChoices στο Εφαρμογή AppChoices της Digital Advertising Alliance να εξαιρεθείτε σε σύνδεση με εφαρμογές για κινητά ή να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία ελέγχου πλατφόρμας στην κινητή συσκευή σας για να εξαιρεθείτε.

Για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους Mediavine Partners, τα δεδομένα που συλλέγει ο καθένας και τη συλλογή δεδομένων και τις πολιτικές απορρήτου τους, επισκεφθείτε Συνεργάτες Mediavine.

Email Marketing

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τους παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαχείριση και την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς.

  • ποιητής αλληλογραφίας Η Πολιτική Απορρήτου τους μπορεί να προβληθεί στο σελίδα απορρήτου

Πληρωμές

Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα και / ή υπηρεσίες επί πληρωμή εντός της Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες τρίτων για επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών των οποίων η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπεται από την Πολιτική απορρήτου τους Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζει το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφάλειας PCI, το οποίο είναι μια κοινή προσπάθεια εμπορικών σημάτων όπως Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στον ασφαλή χειρισμό των πληροφοριών πληρωμής.

Όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας για να πληρώσετε ένα προϊόν ή/και υπηρεσία μέσω τραπεζικής μεταφοράς, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες για τη διευκόλυνση αυτής της συναλλαγής και την επαλήθευση της ταυτότητάς σας.

Συμπερασματικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να σας διαφημίσει μετά την πρόσβαση ή την επίσκεψή σας στην Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε cookies και τεχνολογίες μη cookie για να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη συσκευή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας ώστε να αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξυπηρετεί διαφημίσεις που πιθανόν να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε εσένα.

Αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές συλλέγουν, αποθηκεύουν, χρησιμοποιούν, επεξεργάζονται και μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με τις Πολιτικές Απορρήτου τους και μας επιτρέπουν να:

  • Μετρήστε και αναλύστε τη δραστηριότητα επισκεψιμότητας και περιήγησης στην Υπηρεσία μας
  • Εμφάνιση διαφημίσεων για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας σε εσάς σε ιστότοπους ή εφαρμογές τρίτων
  • Μετρήστε και αναλύστε την απόδοση των διαφημιστικών μας καμπανιών

Ορισμένοι από αυτούς τους τρίτους προμηθευτές ενδέχεται να χρησιμοποιούν τεχνολογίες μη cookie που ενδέχεται να μην επηρεαστούν από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που αποκλείουν τα cookie. Το πρόγραμμα περιήγησής σας ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να αποκλείσετε τέτοιες τεχνολογίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα εργαλεία τρίτων για να απορρίψετε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών με σκοπό την προβολή διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος:

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από όλες τις εξατομικευμένες διαφημίσεις, ενεργοποιώντας τις λειτουργίες απορρήτου στην κινητή συσκευή σας, όπως τον περιορισμό της παρακολούθησης διαφημίσεων (iOS) και την εξαίρεση εξατομίκευσης διαφημίσεων (Android). Ανατρέξτε στο σύστημα βοήθειας της κινητής συσκευής σας για περισσότερες πληροφορίες.

Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες, όπως κατακερματισμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εάν υπάρχουν) ή άλλα διαδικτυακά αναγνωριστικά που συλλέγονται στην Υπηρεσία μας με αυτούς τους τρίτους προμηθευτές. Αυτό επιτρέπει στους τρίτους προμηθευτές μας να αναγνωρίζουν και να σας παρέχουν διαφημίσεις σε συσκευές και προγράμματα περιήγησης. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές και τις δυνατότητές τους μεταξύ συσκευών, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου κάθε προμηθευτή που αναφέρεται παρακάτω.

Οι τρίτοι προμηθευτές που χρησιμοποιούμε είναι:

  • Διαφημίσεις Google (AdWords) Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Google Ads (AdWords) παρέχεται από την Google Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google, μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google σελίδα. Η Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του Το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης Google Analytics – για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόσθετο του Google Analytics Opt-out Browser παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Απόρρητο και Όροι Google ιστοσελίδα.
  • Facebook Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ του Facebook παρέχεται από την Facebook Inc. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook μεταβαίνοντας στη διεύθυνση αυτή η σελίδα. Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω οδηγίες από το Facebook. Το Facebook τηρεί τις Αρχές Αυτορρύθμισης για τη Διαδικτυακή Συμπεριφορική Διαφήμιση που έχει θεσπίσει η Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω του Digital Advertising Alliance στις Η.Π.Α, τη Digital Advertising Alliance of Canada στον Καναδά ή η European Interactive Digital Advertising Alliance στην Ευρώπη, ή εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε Πολιτική δεδομένων του Facebook

Απόρρητο του GDPR

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του GDPR

Μπορούμε να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα υπό τις ακόλουθες συνθήκες:

  • Συγκατάθεση: Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Εκτέλεση σύμβασης: Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας με Εσάς ή / και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.
  • Νομικές υποχρεώσεις: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.
  • Ζωτικά ενδιαφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών σας συμφερόντων ή ενός άλλου φυσικού προσώπου.
  • Δημόσια συμφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται για το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση επίσημης εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Εταιρεία.
  • Νόμιμα ενδιαφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία θα βοηθήσει ευχαρίστως να αποσαφηνίσει τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία, και ειδικότερα εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι νομική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Τα δικαιώματά σας βάσει του GDPR

Η Εταιρεία δεσμεύεται να σεβαστεί το απόρρητο των Προσωπικών σας Δεδομένων και να εγγυηθεί ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

Έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και από το νόμο, εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, να:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε αυτό είναι δυνατό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα Ρυθμίσεις λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που έχουμε για εσάς.
  • Ζητήστε διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.
  • Αντικείμενο στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό το δικαίωμα υπάρχει όταν βασίζουμε σε νόμιμο συμφέρον ως τη νομική βάση για την επεξεργασία μας και υπάρχει κάτι σχετικά με τη δική σας κατάσταση, η οποία σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από αυτήν την άποψη. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε περίπτωση που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Ζητήστε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να συνεχίσουμε την επεξεργασία μας.
  • Ζητήστε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο μέρος που έχετε επιλέξει, τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες που αρχικά δώσατε τη συγκατάθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε συμβόλαιο μαζί σας.
  • Ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένες συγκεκριμένες λειτουργίες της Υπηρεσίας.

Άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας δεδομένων GDPR

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και αντίθεσης επικοινωνώντας μαζί μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), επικοινωνήστε με την τοπική σας αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ.

Σελίδα ανεμιστήρα Facebook

Ελεγκτής δεδομένων για τη σελίδα θαυμαστών του Facebook

Η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων των Προσωπικών Δεδομένων σας που συλλέγονται κατά τη χρήση της Υπηρεσίας. Ως χειριστής του Σελίδα ανεμιστήρα Facebook, η Εταιρεία και ο χειριστής του κοινωνικού δικτύου Facebook είναι Joint Controllers.

Η Εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με το Facebook που ορίζουν μεταξύ άλλων τους όρους χρήσης της Σελίδας θαυμαστών του Facebook. Αυτοί οι όροι βασίζονται κυρίως στο Όροι Παροχής Υπηρεσιών Facebook

επισκεφτείτε το Πολιτική Απορρήτου Facebook για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς διαχειρίζεται το Facebook Προσωπικά δεδομένα ή επικοινωνήστε με το Facebook στο διαδίκτυο ή μέσω ταχυδρομείου: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, United States.

Facebook Insights

Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία Facebook Insights σε σχέση με τη λειτουργία της Σελίδας θαυμαστών του Facebook και βάσει του GDPR, προκειμένου να αποκτήσουμε ανώνυμα στατιστικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες μας.

Για το σκοπό αυτό, το Facebook τοποθετεί ένα cookie στη συσκευή του χρήστη που επισκέπτεται τη σελίδα μας θαυμαστών στο Facebook. Κάθε cookie περιέχει έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης και παραμένει ενεργό για μια περίοδο δύο ετών, εκτός εάν διαγραφεί πριν από το τέλος αυτής της περιόδου.

Το Facebook λαμβάνει, καταγράφει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο Cookie, ειδικά όταν ο χρήστης επισκέπτεται τις υπηρεσίες Facebook, υπηρεσίες που παρέχονται από άλλα μέλη της σελίδας Fan Facebook και άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε Πολιτική Απορρήτου Facebook.

Πολιτική "Μην παρακολουθείτε" όπως απαιτείται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Καλιφόρνιας Online (CalOPPA)

Η υπηρεσία μας δεν ανταποκρίνεται στα σήματα «Μην παρακολουθείτε».

Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι τρίτων παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιήγησής σας. Εάν επισκέπτεστε τέτοιους ιστότοπους, μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνετε τους ιστότοπους ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το DNT μεταβαίνοντας στις προτιμήσεις ή στη σελίδα ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας παρείχε Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, Λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συγκατάθεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας και η χώρα σας απαιτεί τη συγκατάθεση ενός γονέα, ενδέχεται να απαιτήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας πριν συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούμε από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή / και μιας προειδοποιητικής ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγής και θα ενημερώσετε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: